Van der Bend Belastingadvies

Jan van der Bend van Van der Bend Belastingadvies is allround belastingadviseur. Onze samenwerking concentreert zich vooral op complexere fiscale problematiek in het MKB en bij DGA’s. Ook in geval van bezwaar- en beroepsprocedures richting de belastingdienst en bij fiscale vragen met betrekking tot bedrijfsopvolging werken we regelmatig samen.

Kuiper Financiële Planning​

Tim Kuiper is gecertificeerd financieel planner en thuis in complexe financiële situaties. Bij vragen rondom hypotheken, het opzetten van een pensioenregeling of andere oudedagsvoorzieningen of zorgen voor voldoende inkomen in geval van arbeidsongeschiktheid, werken we graag samen met Tim. Hij helpt bij het uitstippelen van de juiste financiële route met oog voor de persoonlijke omstandigheden van de klant, wensen voor nu en in de toekomst en belangrijke levensgebeurtenissen die invloed hebben op het financiële plaatje.

SPLNTR Advocatuur

Advocatenkantoor SPLNTR is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Arbeidsrecht is het rechtsgebied dat betrekking heeft op alle situaties op en rondom werk en de verstandhouding tussen werkgever en werknemer. Als rondom een van deze vraagstukken problemen (dreigen te) ontstaan of er spelen andere zaken met personeel, die juridisch iets lastiger in elkaar zitten, dan maken we graag gebruik van hun expertise.

Marjan van Schie, Accountant

Marjan van Schie is als zelfstandig accountant op dezelfde locatie als Adrem Administraties gevestigd. Als onze klanten een officiële accountantsverklaring nodig hebben bij hun jaarcijfers, dan werken we hiervoor samen met Marjan. Ook in geval van grote projecten, waarbij we extra capaciteit nodig hebben, betrekken we Marjan hier bij. Bovendien wisselen we regelmatig vakkennis uit en sparren we over actuele onderwerpen.

BoWare IT Services

Voor alles wat met ICT te maken heeft, werken wij samen met BoWare. Dit is een full service ICT bureau dat een breed dienstenpakket aanbiedt, o.a. op het gebied van privacy en security, website- en emailhosting en firewall inrichting en load balancers. Zij adviseren ook op het gebied van cloudoplossingen en virtuele servers. BoWare verzorgt ook systeembeheer bij bedrijven die zelf geen systeembeheerder in dienst hebben.

Share Administratie

Wij werken samen met Share Administraties op het gebied van de loonadministratie. Share Administratie, Financiën en ICT verzorgt voor haar relaties een zorgeloze financiële administratie in alle facetten, gekoppeld aan persoonlijk advies dat verder gaat dan het jaarlijkse praatje over de jaarrekening en/of de aangifte. Share Administratie bedient vanuit Den Haag zowel ZZP’ers en middelgrote MKB-ondernemingen als particulieren.